BIM tools van Saval voor brandveiligheid

Als bedrijf dat innoverende oplossingen bedenkt en levert op gebied van brandveiligheid, dwingen we onszelf om met de tijd mee te gaan. Zo ook in geval van BIM: Building Information Management.

Steeds meer architecten en installateurs gaan werken met BIM. De vraag naar ondersteuning vanuit fabrikanten met betrekking tot BIM groeit. Op deze pagina stellen wij BIM informatie en 3D objecten van ons assortiment kosteloos beschikbaar. Zoals architecten kunnen worden gezien als een leidende indicator in bouwactiviteiten, mag je Saval beschouwen voor brandveiligheid.

Het gemak van onze BIM tools 

Families van brandbeveiligingsproducten die tijdens de bouw van een object al geplaatst moeten worden, zijn via deze downloads van Saval beschikbaar. Het betreft brandslanghaspels, haspelkasten en brandblussers, maar tevens consoles voor haspelkasten en brandslanghaspels wanneer het betreffende gebouw geen bevestiging aan de muur toelaat. Naast de voorgedefinieerde kleur in het model, zijn in overleg de haspelkasten ook in afwijkende kleuren te leveren, zodat deze altijd aansluiten bij het ontwerp van het gebouw.

Saval Brandveiligheid Assistent

Niet alleen onze families bieden uitkomst wanneer eenvoudig de juiste typen producten moeten worden geplaatst in het model. Ook de aantallen brandbeveiligingsproducten bereken je simpel met de Saval Brandveiligheid Assistent. Een plug-in voor Revit, welke je gebouwmodel checkt en aangeeft waar je per bouwlaag nog brandslanghaspels of brandblussers bij zou moeten plaatsen voor een goede dekking. Gebaseerd op het Bouwbesluit en de projecteringsnorm geeft deze plug-in je een optimale indicatie voor de brandveiligheid van je gebouwmodel. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie