Ventilatieroosters met EasyClean®principe: levensduur langer, kosten lager.

Aralco NVS heeft de garantietermijn van de ventilatieroosters die zijn uitgevoerd met het EasyClean® principe verlengd naar 15 jaar. De garantietermijn van de ventilatieroosters zonder EasyClean® blijft 10 jaar.

 
Het EasyClean® principe heeft een aantal essentiële voordelen. Doordat de binnencilinder makkelijk uitneembaar is, kan het gehele rooster eenvoudig en intensief worden gereinigd. Dit heeft een positief effect op de levensduur van het rooster.

 
Wanneer er onderdelen van het bedieningsmechanisme defect of versleten zijn, kan een vakman deze eenvoudig en snel vervangen. Het rooster zelf hoeft dus niet vervangen te worden!

Levensduur langer, kosten lager

Bij traditionele ventilatieroosters kunnen de kosten behoorlijk oplopen: de kosten van het rooster, de voorrij- en arbeidskosten, de bouwplaats- en administratiekosten. Bovendien is er risico op glasbreuk, vervangen en schilderen van glaslatten, etc. Een groot nadeel is bovendien, dat de bewoner vaak thuis moet blijven.

 
Bij ventilatieroosters met het EasyClean® principe kunnen alle werkzaamheden meestal in één keer worden uitgevoerd. Bovendien is de levensduur veel langer en zijn de exploitatiekosten t.o.v. traditionele ventilatieroosters aanzienlijk lager.

 
Het EasyClean® principe is van toepassing bij de ventilatieroosters MultiAir, MultiAir EPCJunior 150, Junior 150 EPC en VariaCoust EPC.