R-Vent Group neemt ventilatie-activiteiten Heycop Systemen over

R-Vent Group levert naast complete D-systemen nu ook complete C-systemen.

Heycop Systemen B.V. (Heycop) en R-Vent Group B.V. (R-Vent Group) hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de ventilatie activiteiten van Heycop aan R-Vent Group.

Alle productgroepen en commerciële activiteiten worden voortgezet binnen de nieuwe B.V.: Heycop Ventilatie B.V. en is volledig van de R-Vent Group.

Complete C-systemen

Heycop Ventilatie B.V. zal met de huidige medewerkers de commerciële activiteiten voor ventilatieroosters, ventilatiesystemen en suskasten voortzetten. Met de overname van de ventilatie-activiteiten van Heycop voegt R-Vent Group naast een groot aantal producten ook kennis en kunde aan haar portfolio toe op het gebied van ventilatiesystemen type C. Hierdoor complementeert R-Vent Group haar productgamma door naast complete D-systemen nu ook complete C-systemen te leveren.

 
Jeroen Rook, directeur R-Vent Group: “Als marktleider op het gebied ventilatiesystemen willen we de klant het complete portfolio van C- en D-ventilatiesystemen aan kunnen bieden. Met de toevoeging van de productgroepen van Heycop verstevigen we onze positie op het gebied van C-systemen voor zowel de renovatie als de nieuwbouw. Daarnaast past Heycop, met meer dan 100 jaar ervaring, perfect bij ons familiebedrijf dat kan bouwen op bijna 100 jaar ervaring”.

 
Voor meer informatie over de producten van Heycop Ventilatie B.V. kunt u telefonisch contact opnemen met 030 635 49 01, per mail op info@heycop.nl of raadpleeg www.heycop.nl.

Over Heycop Systemen

Heycop heeft een stevige plaats verworven als toeleverancier voor de bouw en de ramen- en deurenindustrie. Heycop zal met de verkoop van de ventilatie-activiteiten aan de R-Vent Group de focus leggen op speciaal hang- en sluitwerk zoals bovenraamsluitingen, louvresystemen en home automation. Daarnaast heeft Heycop een ontwikkelingsprogramma met o.a. TNO Bouw opgezet.

 
Heycop zal haar team ook uitbreiden met 5 jonge ontwikkelingsingenieurs. Naast het ontwikkelen van geavanceerde producten voor de ramen- en deurenindustrie heeft Heycop het leveringsprogramma uit 1930-1950 weer in productie genomen.

 
Oude gegoten bronzen raamuitzetters, scharnieren en windwerken zijn in oude luister hersteld. De Cruise Terminal in Rotterdam is onlangs met deze producten uitgevoerd. Heycop systemen is gevestigd in Nieuwegein.

Over R-Vent Group

Via, onder andere, Bergschenhoek Luchtcomfort biedt de R-Vent Group een compleet productportfolio, 24 uur levering en technische systeemoplossingen voor de Nederlandse lucht- en ventilatiebranche. De R-Vent Group is onderdeel van Bergschenhoek Groep B.V.

 
www.r-vent.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie