Creëer uw eigen baksteenpatroon met SIGNA

Uw zelf gecreëerde baksteenpatroon op weervaste Rockpanel.

Signa is de meest recente ontwikkeling van baksteenspecialist Vandersanden Group. Deze kant-en-klaar panelen worden samen met de architect ontworpen.

Signa bestaat uit een weervaste Rockpanel, waarop een compositie van Vandersanden steenstrippen is verlijmd. 
De architect bepaalt zelf het patroon en kan hiervoor variëren met kleuren, formaten, verbanden en reliëf. Op basis van deze 4 variabelen zijn enorm veel patronen mogelijk. En gecombineerd kunnen deze heel markante gevels opleveren, met een eigen ritme.

Uniek uitzicht

Met Signa verkent de architect de veelzijdigheid van baksteen. Vandersanden Group zorgt samen met de bouwfirma voor de effectieve realisatie, van patroonuitwerking tot engineering en prijsbepaling, maar ook professionele service tot en met de plaatsing. Een complete dienstverlening.

 
Signa is een montageproduct en kan zowel op een aluminium of houten regelwerk bevestigd worden. Zelfs bij projecten, waar een baksteenafwerking in eerste instantie onhaalbaar lijkt, biedt Signa de oplossing. Zo geeft u uw projecten een uniek, zelf ontworpen uitzicht.

 
Signa staat voor baksteenvrijheid. Ontdek er alles over op www.vandersandengroup.nl. Of geef ons een seintje via bricksolutions@vandersanden.com.

 
Onze specialisten bekijken graag met u hoe Signa uw gevelontwerp kunt vorm geven.

 
Voor meer info over technische eigenschappen, montage en voorbeelden download de Signa brochure of bel ons via (+32)089 560264.


« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie