U stapt massaal over op Pro

LED is inmiddels dé standaard in noodverlichting.

Sinds de lancering van Famostars Pro afgelopen jaar zijn dan ook al vele ‘oude’ Plug-in armaturen vervangen voor het modernere alternatief Pro.

Overstappen naar led

Anno 2015 is Famostars assortiment LED-producten compleet, wat in alle opzichten een betere oplossing is voor zowel u als de eindgebruiker. LED is 75% energiezuiniger, heeft een langere levensduur en is kostenbesparend. Inmiddels is het gros van u dan ook gestandaardiseerd op LED.

Pro

Onze nieuwste armatuur Pro is een complete, waterdichte en robuuste professional in LED. De solide constructie van hoogwaardig kunststof maakt de armatuur vandaalbestendig met een slagvastheid conform IK10. Het installatievriendelijke ontwerp kent daarnaast veel montageruimte om kabels af te werken.

Waarom Plug-in vervangen door Pro?

Bij renovatie of het vervangen van enkele armaturen is Pro een uitstekend alternatief voor Plug-in:

  • vervanging van Plug-in door Pro maakt schilderwerk overbodig. De afmetingen van de montagebak zijn afgestemd op die van Plug-in;
  • probleemloze montage. De schroefgaten komen overeen met een Plug-in armatuur;
  • de lichttechnische prestaties zijn vergelijkbaar waardoor armaturen één-op-één vervangen kunnen worden;
  • Plug-in armaturen voorzien van een waterdichte pakking zijn eveneens één-op-één te vervangen (van IP54 naar IP65).
Conversielijst

Om precies te zien welke type Pro als alternatief dient voor Plug-in, is er een conversielijst beschikbaar. Wilt u de conversielijst downloaden? Ga dan naar www.famostar.nl/conversielijsten.

 
Wilt u meer informatie over Pro? Ga dan naar www.famostar.nl/Pro.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie