Gevelproducten.nl presenteert natuurlijk naaldhout voor aan de gevel

Website biedt inspiratie in de vele materiaalmogelijkheden.

Ziet u door de bomen het bos nog in het enorme aanbod gevelbekleding? Het online platform gevelproducten.nl biedt inspiratie in de vele materiaalmogelijkheden anders dan baksteen.

Maar de website gevelproducten.nl toont ook actuele nieuwkomers zoals de houten gevelpanelen van MOCO. Met nieuwe esthetische en creatieve mogelijkheden in houten gevelbekleding voor de Nederlandse markt en meer zekerheid in de vorm van 10 jaar volledige garantie.

MOCO Pinufix

Speciaal voor de projectenmarkt is het unieke gevelbekledingssysteem MOCO Pinufix ontwikkeld. Hierbij zijn de verschillende maatvoeringen in geveldelen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal toepasbaar én in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. Dit maakt een geheel eigen en exclusieve signatuur mogelijk.

 
Ook in het verwerkingsproces biedt het MOCO Pinufix systeem unieke voordelen. Zo zorgt een totaal pakket aan toebehoren voor een foutloze montage waarbij de gevel automatisch juist wordt geventileerd en vochtvorming wordt tegengegaan.

 
Ook bij (optisch) gesloten gevels. Bovendien worden de panelen fraai blind bevestigd zonder gebruik van traditionele bevestigingsmiddelen als nieten, schroeven en spijkers.

MOCO

MOCO is een internationaal erkend product met een afzet in meer dan 25 landen en een productieproces geheel in eigen beheer. De geveldelen zijn FSC® of PEFC™ gecertificeerd en bestaan uit gesorteerd Noord-Europees naaldhout, bewerkt en verduurzaamd met lakken uit eigen verffabriek. In tegenstelling tot andere aanbieders biedt MOCO 10 jaar volledige garantie op haar producten. Oftewel: met de jaren blijft de garantie gelijk aan het eerste levensjaar.

 
Meer informatie over MOCO is verkrijgbaar via importeur RET Bouwproducten (030) 245 55 55 uit Utrecht of online te raadplegen via het platform Gevelproducten.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie