Heating Group garandeert altijd de juiste temperatuur

‘When reliability matters’ is filosofie Heating Group.

Heating Group International garandeert altijd de juiste temperatuur door middel van elektrische verwarming. Dat mag u zien als een missie die verder gaat dan de levering van producten.

 
Het is onze expertise van engineering tot en met inbedrijfstelling die het verschil maakt tussen een product en een oplossing. Met een betrouwbare verwarming garanderen we de continuïteit van uw processen.

Vertrouwen

When reliability matters. Dat is onze filosofie en het tekent wat klanten aan ons bindt. Niet voor niets genieten we het vertrouwen van vele bedrijven in de olie- en gassector, industrie en utiliteit.

 
Voor de energieneutrale woningen heeft Heating Group International een breed scala mogelijkheden waarbij we gebruik maken van een combinatie van ventilatie en verwarming.

 
Zo leveren wij regelmatig kanaalluchtverhitters die geïntegreerd worden in de centrale afzuiging van huizen. Maar Heating Group is ook samen met een partner een compleet systeem aan het ontwikkelen dat de ventilatieroosters gaat verwarmen.

 
‘When reliability matters’ geldt natuurlijk ook voor duurzaam bouwen. De Heating Group verwarmingssystemen ondersteunen u daarin volledig.

Interesse

Wilt u met ons in gesprek over uw specifieke vraag, of bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze standaard producten?
Ga dan naar onze website www.heatinggroup.eu en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie