Triflex maakt elk denkbaar dak duurzaam dicht

Al bijna 40 jaar doordachte oplossingen op maat.

Triflex biedt al bijna 40 jaar de zekerheid van doordachte oplossingen op maat die dakconstructies efficiënt en duurzaam beschermen. Hoogwaardige vloeibare systemen voor nieuwbouw, renovatie en reparatie.

Toepasbaar op vrijwel elke dakvorm, te combineren met de meeste bouwmaterialen en zeer geschikt voor bijzondere ontwerpen en constructies.

Voor elke uitdaging een oplossing

Daken stellen hoge eisen. Ze staan zomer en winter bloot aan het weer en tal van andere invloeden zoals mechanische, thermische en chemische belasting. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. De vloeibare daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Er wordt duurzaam afgerekend met lekkage en kostbare waterschade.

Geen vat

De volkomen naadloze en waterdichte Triflex systemen hechten perfect op alle mogelijke ondergronden en dakdetails. Het beweegt flexibel met de ondergrond mee en heeft daardoor een scheuroverbruggende werking. Een wapeningsvlies zorgt voor optimale sterkte.

 
De elementen krijgen geen vat op Triflex, dat ook optimaal bestand is tegen veelvoorkomende chemicaliën en tevens hydrolyse- en wortelgroeibestendig is voor toepassing op groendaken.

Brandrisico

De Triflex systemen op basis van vloeibare kunststoffen zijn koud verwerkbaar. Daardoor worden de risico’s van brand op een dak geheel uitgesloten. Bovendien zijn ze ook nog brandvertragend.

Triflex Metal Coat: duurzame bescherming van staaldaken

Triflex Metal Coat geeft metalen oppervlakken een duurzame bescherming en verlengt de levensduur van metalen dakconstructies. Het dient daarnaast als een bescherming tegen corrosie en water en is bestand tegen mechanische en chemische belastingen.

 
Triflex Metal Coat is zowel verspuitbaar als rollend aan te brengen en daardoor eenvoudig en snel te verwerken.

 

« Nieuws overzicht