Indrukwekkende uitstraling dankzij het mooie, warme patina van NedZink NOVA

Geprepatineerde felsbanen NedZink NOVA zorgen voor indrukwekkend zadeldak.

Indrukwekkend. Dat is de uitstraling van het grote zadeldak met strakke verticale felsbanen NedZink NOVA van het woonhuis aan de Tarpanweg in Swifterbant.

 
Toch is het geen overdaad vanwege de esthetische combinatie, passende overstekken en de vernuftige ‘knik’ in de nok. Deze maken het dak juist interessant en speels.

‘Knik’

Fokkema & Partners Architecten uit Delft tekent voor het mooie ontwerp en zinkmeester Elshof Metaaldak uit Olst voor de vakkundige verwerking. Het zadeldak van NedZink NOVA is een hoed die rondom over steekt. Door de ‘knik’ zijn de felsbanen van NedZink NOVA technisch aangepast en horizontale koppelnaden aangebracht. Repeterend maar zodanig dat het lijkt of de zinkbanen willekeurig op het dak liggen.

Mooi en warm patina

NedZink NOVA is geprepatineerd zink met een mooie, warme patina dat prima combineert met andere natuurlijke materialen als hout en steen. Dat is zijn sterkte en vaak dé reden waarom architecten voor NedZink NOVA kiezen.

 
Datasheet NedZink NOVA
 
www.nedzink.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie