FAAY’s PG Roofing combineert optimale isolatie met optimaal gebruiksgemak

FAAY PG Roofing voor thermische (na)isolatie aan de binnenzijde van een ongeïsoleerd hellend dak.

Een thermisch isolerend element voor hellende daken: dit innovatieve product maakt thermische (na)isolatie van schuine dakwanden tot kinderspel.

Dankzij het kant-en-klaar principe combineert de FAAY PG Roofing optimale isolatie met optimaal gebruiksgemak.



Kant-en-klaar

Woon- of werkruimten onder een schuin ongeïsoleerd dak kampen vaak met slecht thermisch comfort. ’s Winters is het er veel te koud en ’s zomers juist veel te warm. Tot nu toe was het niet eenvoudig om die hellende vlakken duurzaam te isoleren zonder forse bouwkundige ingrepen.

Daar komt nu gelukkig verandering in. Met de nieuwe Faay PG Roofing kunt u voortaan ook de binnenzijde van schuine daken in een handomdraai perfect isoleren. Omdat deze slimme voorzetelementen kant-en-klaar zijn, hoeft u ze alleen maar te plaatsen en naar keuze af te werken - meer niet! Simpel, snel en doeltreffend. En nog scherp geprijsd ook.

Enkel voordelen

De Faay PG Roofing heeft een minimale dikte maar biedt wel maximale isolatie. De geïntegreerde dampremmende folie zorgt voor luchtdichtheid en daardoor voor optimale isolatie. Ook na vele jaren.

Vochtproblemen, koudebruggen, warmtelekken; bij dit product is het allemaal niet aan de orde. De Faay PG Roofing biedt louter voordelen, zowel in kwaliteit als in prijs. Uiteraard voldoet dit voorzetelement aan alle Bouwbesluit-eisen.

Totaalconcept voor duurzame na-isolatie

De Faay PG Roofing is de veelgevraagde aanvulling op de succesvolle W’all-in-One® en W’all-in-One®-vrijstaand. Al deze producten bieden duurzame na-isolatie voor de lastigste situaties: voor hellende dakwanden, voor vochtige muren, en voor oneffen, gehavende, afbrokkelende of scheve muren. Het doordachte voorzetsysteem en het alles-in-een-principe maken deze producten uniek!

Kijk voor meer informatie op www.faay.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie