Zehnder's WHR 918 zorgt voor ventilatie vanuit keukenkastje

Zehnder WHR 918: mini unit, maxi voordelen.

De hele woning voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem vanuit een badkamer- of keukenkastje. Dat kan met de Zehnder WHR 918, speciaal ontworpen voor zeer kleine ruimten.

Doordat de wtw-unit aan de onderzijde een aansluiting voor luchttoevoer heeft, is hij op nóg meer plekken ‘weg te werken’.

Energieverbruik 25% lager

Het thermisch rendement van de WHR 918 is daarbij opmerkelijk hoog (boven 94 %). Deze zuinigheid is op de Nederlandse markt nog niet eerder vertoond. Het energieverbruik ligt minstens 25 % lager dan bij alternatieven. Ook qua geluid is de unit zuinig: mede dankzij afwerking met metaal gecoate platen krijgen de decibellen geen kans.

Hoogste EPC reductie in zijn klasse

De innovatie is een ideale oplossing voor woningen en appartementen die toe kunnen met 180 m3/h aan luchtverversing. De energieprestatie van de WHR 918 is voor dit segment opvallend goed. De unit scoort in zijn klasse zelfs het hoogste op de EnergieIndex (EI) en EPC-winst (bijna 0,2!).

 
Alle verdere informatie over de Zehnder WHR 918 is te vinden op www.zehnder.nl.

Over Zehnder

Zehnder houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Ons doel; het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie