Van TL naar led met de universele renovatieset

Probeer nu gratis de renovatieset en ervaar zelf hoe eenvoudig deze is toe te passen.

Met de universele renovatieset van Famostar kunt u gemakkelijk de overstap van TL- naar led-noodverlichting maken.

Van TL naar led

Veel gebouwen zijn nog steeds voorzien van TL-noodverlichting, terwijl led vele voordelen kent. Led is 75% energiezuiniger, heeft een langere levensduur en is kostenbesparend. De overstap van TL naar led is dus een logische stap bij renovatie. Maar vaak zijn bij renovatie geen nieuwe tegels voorhanden of is er kleurverschil in de plafondplaten. Met de universele renovatieset van Famostar kan dit ondervangen worden.

Universeel

Elk gangbaar ingebouwd TL-armatuur kan met de universele renovatieset snel en makkelijk vervangen worden voor led-armaturen. In de bestaande opening van de plafondtegel, die overblijft na het verwijderen van de TL-armatuur, wordt de passende montageplaat geplaatst. Vervolgens wordt een afdekplaat op de montageplaat bevestigd. De afdekplaat zorgt voor een goede afdekking van het gat dat de oude TL-armatuur achter laat. Tot slot wordt hier één van Famostars led-armaturen CELO inbouw, CELO sign of Go! in gemonteerd.

Vraag de gratis probeerset aan!

Er zijn twee varianten beschikbaar van de renovatieset. De ene is voorbereid op CELO inbouw en CELO sign en kent daarom een gat met een diameter van 76 mm, de andere is geschikt voor Go! en heeft een gat met een diameter van 20 mm voor het doorvoeren van bekabeling. Voor optimaal installatiegemak zijn bevestigingsgaten voorgeboord op de afdekplaat.

 
Bent u benieuwd hoe eenvoudig de renovatieset is toe te passen in de praktijk? Bekijk dan snel de video en vraag een gratis renovatieset aan via www.famostar.nl/renovatieset.

« Nieuws overzicht