Parthos wanden met ingebouwde elektrische bedienbare jaloezieën

Beweegbare binnenwanden met dynamische uitstraling

Doordat de losse elementen aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen de jaloezieën met één druk op de knop bediend worden: van beneden naar boven, ofwel open, ofwel dicht. Dit zorgt voor een dynamische uitstraling.

Het bijzondere aan deze innovatieve mobiele wand is, dat alle losse elementen  voorzien zijn van elektrisch bedienbare jaloezieën. Maar doordat alle losse elementen aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen de jaloezieën met één druk op de knop bediend worden.  Door het gebruik van een Transpalace wand creëert men een open en lichte omgeving maar behoudt men de hoogwaardige Palace kenmerken zoals een hoge geluidsisolatiewaarde en een eigentijds functioneel  design. Parthos biedt een groot palet aan keuzes, zowel voor de kleurstellingen als voor de jaloezieën.

Prestigieus project

Parthos heeft onlangs in samenwerking met RKD architects, het oudste Ierse architecten bureau, een prestigieus project opgeleverd bij het bedrijf Kerry Foods te Dublin. In dit project zijn 7 Transpalace paneelwanden geplaatst die in totaal bestonden uit 29 standaard elementen en 6 deurelementen. Alle wanden worden semi automatisch – akoestisch gesloten middels een elektrisch aangedreven mechaniek.

Certificering

Parthos bezit de certificering van het FSC - certificaat,  en behaalde eerder het ISO 14001, het ISO 9001 en het VCA* certificaat. Ook is Parthos participerend lid van het Dutch Green Building Council en is zij aangesloten bij de Riba en Constructionline.

Over Parthos

Parthos B.V. in Panningen bestaat sinds 1968 en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf in mobiele wandsystemen, interieurbouw en winkelinrichting. Parthos ontwikkelt, produceert en monteert wereldwijd via haar eigen verkoopkantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Marokko. Daarnaast heeft Parthos productie- en verkoopvestigingen in China en Thailand. Bij Parthos Metal in Nederland worden metaalconstructies geproduceerd.

 
Voor meer informatie over Parthos Transpalace wanden klikt u hier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie