Murexin komt met nieuwe poederlijm voor keramiek en natuursteen

NIEUWE NAAM: Murexin® Flex Klebemörtel MAXIMO M 41

Murexin had al enige tijd de witte lichtgewicht poederlijm flex KL 1 in het programma, maar heeft deze nu aanmerkelijk verbeterd waardoor deze nu nog universeler inzetbaar is.

De Murexin Maximo M 41 is een witte, stofarme poedertegellijm, lichtgewicht, dus 30 % meer opbrengst als met een traditionele poederlijm. Compacte 13 kg zak met handige draaggreep en een eenvoudig systeem om de zak te openen. Daarnaast kan de zak als afvalzak gebruikt worden.

Energiebesparing

Door de speciale vulstoffen houdt de lijm de warmte ook nog eens beter vast, dit zorgt ook nog eens voor een extra energiebesparing. Daarnaast is de lijm zeer gunstig van prijs, economisch in verbruik, ecologisch en voldoet aan de hoogste normen C2 FTE. Is zeer flexibel en valt onder de norm S1 qua flexibiliteit. De witte poederlijm is geschikt om zowel keramiek als natuursteen mee te verlijmen. Dus 1 lijm voor binnen en buiten, wand en vloer, tegels en keramiek op alle ondergronden.

 
Vanaf nu:

  • Zelfde betrouwbare topkwaliteit, maar nu STOFARM!
  • Nieuwe verpakking - NIEUWE NAAM: Murexin® Flex Klebemörtel MAXIMO M 41!
  • NIEUWE VERPAKKING 'easy opening' garandeert zuiver, snel en eenvoudig openen van de zak.
Distributie

Murexin wordt in Nederland geimporteerd en gedistribueerd door Kind Bouwchemie. Meer weten over de Maximo M 41 of over Murexin producten in het algemeen: mail naar info@kindbouwchemie.nl.

Of bekijk de website van Kind Bouwchemie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie