Alles bij de hand om één badkamer waterdicht te maken

KIND BOUWCHEMIE introduceert KIMPRO DICHTSET

Kind Bouwchemie, importeur van Murexin in Nederland, heeft speciaal voor de Nederlandse markt een complete set geïntroduceerd voor het waterdicht maken van een badkamer.

 
Een badkamer is met enkel tegel- en voegwerk niet waterdicht, vooral de aansluiting wand/wand en wand/vloer zijn hierbij kritische punten. Deze dienen voor het aanbrengen van het tegelwerk al waterdicht gemaakt te worden. Het waterdicht maken van de vloer en wanden kan u uitstekend doen met de waterdichtingspasta MUREXIN FLUSSIGFOLIE 1 KS. In de zogeheten kim en tussen de wanden dient in de MUREXIN FLUSSIGFOLIE 1KS een Kimband opgenomen te worden.

Complete set

Al deze materialen zitten standaard in de KIMPRO DICHTSET van Kind Bouwchemie. Hierdoor heeft u dus alles bij de hand om 1 badkamer waterdicht te maken. Kind Bouwchemie heeft daarnaast ook de primers, voegen, lijmen en kitten van MUREXIN in het pakket en kan u dus een volledig op elkaar afgestemd systeem aanbieden zodat u snel en vakkundig uw klus kunt uitvoeren.

Complexe werken

Ook heeft Kind Bouwchemie de materialen in huis om complexere werken als zwembaden uit te voeren. En uiteraard de expertise en begeleiding om ook deze werken tot een succes te maken,

Meer informatie

Voor meer informatie en verkoopadressen kunt u eens kijken op de website www.kindbouwchemie.nl of bel met 0162-425637.
Kind Bouwchemie. Dat zit!

« Nieuws overzicht