Bette komt met comfortabel eenpersoons ligbad BETTECOMODO

Modern, elegant en comfortabel voor iedereen, met bijpassende wastafels.

Bette introduceert onder het motto ‘comodo’ (Italiaans voor comfortabel, knus en huiselijk) een nieuwe serie ligbaden en wastafels: BETTECOMODO.

Het visuele ontwerp en de vormgeving die voor een optimaal comfort zorgt, gaan niet altijd samen. Toch is het Bette gelukt een geslaagd compromis te creëren tussen enerzijds een elegante vormgeving, en anderzijds een functionele vormgeving voor een optimale comfortbeleving. De vormentaal komt bovendien prachtig in de 3 wastafels tot uiting.

Optimaal comfort voor één persoon

De ligbaden van de serie BETTECOMODO zijn voor liefhebbers van dikwijls en langdurig genieten in het bad. Ze zijn ontwikkeld voor één persoon en voorzien van een schuin gedeelte en een ronding, die de rug perfect ondersteunt. Het geheim van het ontwerp is de ideale vormgeving voor de rug. Want als die perfect is, is een ligbad pas echt comfortabel.

 
Ook de rand aan het hoofdeinde heeft een elegante ronding die het hoofd goed ondersteund. De zijranden ondersteunen de armen. De diepte van 45 cm voorkomt dat de knieën boven het water uitsteken. De steile zijwanden, ook die aan het voeteneinde, bieden veel ligruimte en zorgen bovendien voor voldoende staruimte zodra het bad als douche gebruikt wordt.

Kwaliteit tot in de kleinste details en betaalbaar

De elegante vormgeving van het uit één stuk vervaardigde robuuste staal heeft geen naden en wordt in zijn geheel geëmailleerd. Voor een deel met HighTech apparatuur, deels met ambachtelijk meesterwerk dat garant staat voor een hoog afwerkingsniveau en dito kwaliteit.

 
Opvallend zijn de dunne badrand van slechts 20 mm en hoeken met een radius van slechts 8 mm. Net als de andere karakteristieke ligbadseries, heeft ook deze serie de Bette signatuur van voelbare en zichtbare kwaliteit. Toch is de serie BETTECOMODO vooral ontwikkeld voor het middelste prijssegment, dus voor iedereen betaalbaar.

Ook bijpassende wastafels

Passend bij de ligbaden levert Bette 3 fraaie modellen wastafels in dezelfde vormentaal, vanzelfsprekend ook van robuust geëmailleerd staal: een opzet- en wandwastafel plus een wastafel voor inbouw/onderbouw. Elk model heeft de breedten van 60, 80 of 100 cm. Indien gewenst kunnen zij gecombineerd worden met de nieuwe modulaire meubelserie BETTEMODULES.

 
info@bette.nl

www.bette.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie