Warmteservice introduceert complete badkamers

Warmteservice komt met diverse unieke badkamerconcepten.

Warmteservice heeft, in samenwerking met een gerenommeerde interieurontwerper, complete badkamers samengesteld. Hiermee is iedere badkamer om te toveren tot een design badkamer.

De bestsellers uit het Warmteservice assortiment zijn geselecteerd en op basis daarvan zijn diverse unieke badkamerconcepten gecreëerd (verschillend in afmetingen, kleuren en prijzen).

Combinatie installatie/ontwerp

Met complete badkamers beantwoordt Warmteservice de behoefte van de installateur en zijn klanten om smaakvolle badkamers te creëren in iedere prijsklasse. Daarnaast is men verzekerd van goede combinaties, zowel installatie- als ontwerptechnisch.

 
Er is keuze uit een selectie A-merken op het gebied van keramiek, kranen en douchewanden, waaronder Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe en Hansgrohe. Daarnaast wordt de badkamer optioneel met benodigde installatiematerialen, vloerverwarming, verlichtingsplan en een decorradiator aangeboden. Bovendien krijgt men advies over bijpassende tegels.

 
Op zoek naar complete badkamers? Bekijk dan de complete badkamers van Warmteservice op warmteservice.nl/badkamer.

Groot assortiment

Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen.

 
Wie koopt bij Warmteservice is verzekerd van professioneel advies en een groot assortiment.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie