Kunststof wandbekleding Pyrasied is ideaal voor badkamerrenovatie

Kunststof wandbekleding is snel, schoon en strak.

Kunststof wandbekleding heeft namelijk een bijzonder groot plaatsings- en onderhoudsgemak. Lichtgewicht, gemakkelijk en snel met kit op vlakke muren te bevestigen, dus ideaal voor renovatieprojecten.

 
Voor iets minder vlakke muren of bestaande tegelmuren hebben wij dikker materiaal. Kunststof wandbekleding is een praktisch en elegant alternatief voor tegels- of glaswanden.

 
Toepassing

Kunststof wandbekleding is eenvoudig schoon te maken, er zijn nauwelijks voegen te boenen en vuil en kalk hechten niet snel. Ideaal dus voor projecten met veel badkamers zoals hotels of sportcomplexen. Ook aan te raden voor badkamers waar nauwelijks onderhoud plaatsvindt zoals studentenhuizen. Geschikt voor alle ruimtes die door gebruik vuil worden zoals toiletruimtes, kleedkamers, liftinterieurs etc.

 
Formaten en prijzen

Wallcrylic® Basic is op maat te bestellen en heeft een maximale plaatmaat van 3050x2030mm. Online te bestellen vanaf €56,83 per m2 ex BTW. De Wallcrylic® DeLuxe (hoogglans en kraswerend) collectie is per plaat te bestellen in de afmetingen 2600x1000mm (wit) en 2440x1220mm (alle kleuren). Online te bestellen vanaf €195 per plaat ex BTW.

Kijk voor het hele assortiment op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie