PCI komt met emissiearm tegellijmsysteem

Breed pakket tegellijmen, voegmortels en kitten voldoet aan eisen Duitse GEV instituut.

PCI heeft een geheel emissiearm tegellijmsysteem samengesteld dat voldoet aan de eisen met betrekking tot vluchtige organische stoffen van het Duitse onafhankelijke instituut GEV.

Het systeem omvat niet alleen een breed pakket tegellijmen, voegmortels en kitten, maar ook primers, uitvlakmortels, waterdichtings- en ontkoppelingsmateriaal.

Emissiearm

Kwaliteit, verwerking en milieu staan al vele jaren bij PCI op de voorgrond. Het thema ‘emissiearm’ is daarbij een onderdeel van de productkwaliteit. Mensen brengen steeds meer tijd binnenshuis door, zodat het belang van goede luchtkwaliteit en emissiearme producten toeneemt.

 
Het Duitse GEV beoordeelt als onafhankelijk instituut welke producten emissiearm zijn. Daarbij worden 3 classificaties gebruikt: EMICODE EC1 plus, EC1 en EC2. De eerste is het meest emissiearm. Deze coderingen komen terug in de productinformatie van de desbetreffende producten van PCI.

 
Het bedrijf heeft de informatie over emissiearme producten en de beschrijving van het keurmerk overzichtelijk in een flyer verzameld. Daarop staat ook een tweede, nagenoeg emissiearm systeem voor natuursteen.

Gehele lijmproject

PCI tegellijmsystemen en bouwchemische hulpstoffen omvatten het gehele lijmproject, van primers, waterdichtingssystemen en XPS-hardschuimplaten tot tegellijmen, voegmortels en kitten. Aangevuld met bouwchemische producten, zoals aangiet- en betonreparatiemortels, kelderafdichtingssystemen en vloerverzegelingen.

 
Meer informatie: www.PCI-Afbouw.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie