Havé-Digitap introduceert het HD Energie Consult

Havé-Digitap steekt energie in uw energieverbruik!

Als het gaat om het besparen van energie weet bijna iedereen inmiddels wel wat de voordelen daarvan zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden.

Maar bij velen blijft het daarbij. Een praktische invulling van energiebesparende maatregelen vergt de nodige voorbereiding, maar hoe en waar begin je dan?

 
Havé-Digitap heeft daar een oplossing voor bedacht; het HD Energie Consult.

  • gratis energiemeting: Eén van de adviseurs van Havé-Digitap komt kosteloos en vrijblijvend bij u langs om ter plekke uw energieverbruik te meten over een langere periode.
  • gratis advies. Op basis van deze meetgegevens krijgt u een advies over welke maatregelen u in uw situatie kunt nemen om het energieverbruik terug te dringen, zoals bijvoorbeeld het toepassen van LED verlichting.
  • gratis Return on Investment berekening. Of het toepassen van LED verlichting in uw situatie rendabel is, kan Havé-Digitap bepalen met een return of investment berekening.
  • gratis tweede energiemeting. Besluit u om uw huidige verlichting door Havé-Digitap te laten vervangen, dan komt de adviseur na de installatie van de LED verlichting bij u terug om opnieuw uw energieverbruik te meten over eenzelfde periode als de eerste meting. Zo brengt u de opbrengst van de door u genomen maatregelen in kaart.

 
U leest het goed, het HD Energie Consult is geheel gratis en vrijblijvend.

 
Door de kennis en ervaring op het gebied van test- en meetapparatuur en LED (nood)verlichting te combineren, kan Havé-Digitap een praktische bijdrage leveren aan het besparen van energie in uw werkomgeving.

 
Havé-Digitap steekt energie in uw energieverbruik!
Bel +31 (0)184 642 343 voor een HD Energie Consult of voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie