Merford’s Silent Office biedt gunstig geprijsde akoestische oplossingen

Wand- en plafondelementen met uniek design en bijzondere prestaties.

Merford presenteert een nieuwe lijn akoestische elementen met als kenmerken: uniek design, vriendelijke prijs en bijzondere prestaties. Deze Silent Office serie bestaat uit wand- en plafondelementen, vrijstaande afschermwanden en bureauschermen.

Al deze producten zijn eenvoudig te monteren en vormen een doeltreffende toevoeging aan iedere ruimte.

Veelzijdig

Of het nu om een kantoor, wachtkamer, bar of conferentiezaal gaat, voor al deze ruimten bestaat de kans dat de akoestiek allesbehalve optimaal is. Merford heeft in samenwerking met een partner gewerkt aan doeltreffende esthetische oplossingen voor gehorige ruimten.

 
Akoestische wand- en plafondelementen zorgen voor een prettige akoestische atmosfeer in ruimtes ook wanneer er slechts een paar mensen aanwezig zijn. Bureau-elementen zorgen voor een rustige werkplek zonder last van elke telefonerende collega. Vrijstaande afschermelementen kunnen worden gebruikt om het geluid te sturen en zoveel mogelijk aan één kant van de schermen te houden.

Esthetisch en prijsvriendelijk

Alle elementen zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren. Van het wand- en plafondelement is geen aluminium frame zichtbaar, omdat deze volledig zijn omhuld door de stoffering. Deze elementen worden geleverd met montagesystemen die u helpen in korte tijd en op eenvoudige wijze de producten waterpas in uw ruimte te positioneren.

 
Ook de bureauschermen en vrijstaande afschermelementen kunnen eenvoudig ‘los’ worden geplaatst in iedere ruimte en op vrijwel ieder bureau. In het geval van de bureauschermen is het ook mogelijk deze met een klemsysteem aan een bureau te bevestigen. Alle producten bieden dankzij hun aantrekkelijk ontwerp vrijwel altijd een positieve toevoeging aan iedere ruimte. Daarnaast kenmerken de Silent Office-producten zich door een bijzonder vriendelijke prijs.

 
Neem contact op met één van onze vertegenwoordigers voor meer informatie en advies afgestemd op uw situatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie