Uitbreiding Soluflex en Service channel oplossingen van Legrand.

Legrand Nederland breidt haar assortiment Soluflex vloersystemen uit met nieuwe hoogtes: 50, 70, 80 en 150 mm.

Het verhoogde kabelvloersysteem Soluflex is een voorbeeld van ultieme flexibiliteit. De goede prijs in combinatie met flexibiliteit maakt dit kabelvloersysteem extra aantrekkelijk voor renovatie van bestaande kantoren.
Soluflex is meer dan een verhoogde vloer. Het is een vloer, bekabelingsysteem en aansluittechniek in één!

Soluflex Service channel

Soluflex Service channel is dé oplossing voor nieuwbouw en als de architectuur of het budget geen volledig Soluflex systeem toelaat, maar de ET-installatie wel makkelijk bereikbaar en aanpasbaar moet blijven. Doordat slechts een gedeelte van de ruimte van een verhoogde vloer wordt voorzien, is deze oplossing goedkoper.

 
Service channel wordt aangeboden in verschillende breedtes. Afhankelijk van de functies die in de vloergoot moeten worden geïntegreerd, heeft de installateur de keuze tussen een breedte van 2, 3, 4 of 5 tegels. Qua hoogte is er keuze uit 37, 50, 60, 70, 80, 90, 120 en 150 mm.

Flexibel

Voor elk type installatie (nieuwbouw of renovatie) biedt Soluflex altijd een maximale flexibiliteit en kabelcapaciteit. Andere voordelen zijn de goede akoestische eigenschappen en talrijke aansluitmogelijkheden. Ideaal dus voor een discrete toepassing in kleine tot grote kantoorruimtes, retail of kleine datacenters.

 
Investeren in Soluflex betekent investeren in een flexibel gebouw, ook voor toekomstige gebruikers.