Multifunctionele airless spuitinstallatie is ideaal voor schilders

Wiltec introduceert nieuwe Airlessco TS1500 II.

Wiltec voegt een nieuw model toe aan de bekende Airlessco serie: de TS 1500 II. Met deze elektrische airless spuitinstallatie kunnen schilders circa 5 liter per minuut verspuiten.

 
Bovendien is dit nieuwe model multifunctioneel inzetbaar; ideaal voor het verwerken van muurverf, latex, PU voor vloeren, dunne epoxy lakken, glasvezellijm, verspuitbare spack en brandvertragende coatings. Naast deze voordelen profiteert de gebruiker uiteraard van de unieke 7-ontzorggaranties.
Kortom: deze populaire airless spuitapparatuur is zorgeloos zeer breed inzetbaar!

Digitaal

De TS1500 II is uitgevoerd met het intelligente Smart Control 3.0. Dat biedt verschillende voordelen, zoals een digitale LED weergave van de drukinstelling, een handige literteller en ‘ProGuard’: een piekspanningsbeveiliging om uw apparatuur nog beter te beschermen.

Unieke 7-ontzorggaranties
  • onderhoudgarantie: 3 x complete onderhoudsbeurt voor 75-, euro (incl. arbeidsuren, pakkingset, filters, reis/transportkosten);
  • opstartgarantie: gratis instructie en inbedrijfstelling/aflevering;
  • duurzaamheidgarantie: 5 jaar garantie op de elektromotoren;
  • continuïteit garantie: gratis leenunit bij eventuele calamiteiten;
  • inruilgarantie: gegarandeerde inruilwaardes na 3, 5 en zelfs 10 jaar;
  • beste prijs/kwaliteit garantie: altijd de gunstigste prijs voor uw Airlessco unit;
  • tevredenheidsgarantie: niet tevreden na aankoop betekent geld terug (raadpleeg wel de voorwaarden).

 
Wilt u de kwaliteit van deze nieuwe lijn zelf ervaren of de pompenlijn met unieke garanties opnemen in uw assortiment, neem dan contact op met Wiltec via info@wiltec.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie