Triflex systemen zorgen voor duurzame en kleurrijke oppervlakte-afwerking

Elke gewenste uitstraling en ongekende keuze in kleur en afwerking met de systemen van Triflex.

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingssytemen en doet dit al bijna 40 jaar.

Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het afdichten en beschermen van oppervlakken van parkeergarages, balkons, terrassen en daken, zowel nieuwbouw als renovatie.

Herkenning en eigen identiteit voor parkeergarages

De duurzame (antislip) coatings en de diverse, heldere kleurvariaties van de Triflex systemen zorgen voor een combinatie van een veilige en kleurrijke afwerking. Hierdoor wordt uw parkeergarage een locatie waar bezoekers zich op hun gemak voelen, de routing hen helpt de weg naar hun auto terug te vinden en voldoet aan de meest recente inzichten en normen over kleuren- en lichtniveau.

 
In veel parkeergarages zijn wanden, kolommen en plafonds niet beschermd of slechts behandeld door een verf die weinig tot geen bescherming biedt aan de constructie. Hierdoor worden ze snel aangetast door weersinvloeden. Het gevolg is dat parkeergarages er na verloop van tijd slecht onderhouden en vervallen uit gaan zien.

Hand in hand

Het anti-carbonatatiesysteem van Triflex, speciaal ontwikkeld voor wanden, kolommen en plafonds, voorkomt aantasting van de constructie en verbetert daardoor het aanzien van uw parkeergarage. Een oplossing waar bescherming en ontwerp hand in hand gaan. Tevens zorgt het voor een lichte en heldere omgeving voor de gebruikers van de parkeergarage.

Decoratief coatingsysteem voor balkons, terrassen en entrees

Kleuren brengen sfeer op balkons, terrassen en galerijen. Ze geven karakter en benadrukken de architectuur van het gebouw. Het kleurenspectrum van Triflex biedt vele kleuren en verschillende afwerkingen. Zo stemt u uw vloer optimaal af op de bouwstijl, woonstijl of persoonlijke voorkeur.

 
De duurzame, waterdichte oplossingen van Triflex beschermen uw balkon of terras tegen weersinvloeden en andere vervuiling. De vele kleurmogelijkheden in combinatie met een antislip afwerking dragen tevens bij aan een veilige en aantrekkelijke afwerking van uw vloer.

 
Door kleurpatronen of structuurvariaties te combineren, transformeert u balkons, terrassen en entreegebieden tot een fraai en modern design. Ook entreegebieden kunnen in iedere gewenste kleur en vorm aangepast worden aan de huisstijl of uitstraling van een bedrijf.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie