Eurocol BetonDesign: beton… maar dan anders

De uitstraling van echt beton, maar zonder nadelen als stofvorming of snelle vervuiling

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd; direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.

Het BetonDesign programma bestaat uit meerder producten, met behalve de 305 BetonDesign afwerklaag alles van basecoat voor het prepareren van de ondergrond, tot conditioner voor het onderhoud. Bekijk hier alle producten.

 
Kleuren en tinten

BetonDesign is verkrijgbaar in 10 standaard kleuren: signal grey, platinum grey, telegrau 1, dusty grey, ash, stone grey, greige, olive, slate en warm white.

Vanaf ca. 450 m² kan er o.b.v. o.a. RAL, Pantone of RGB een groot aantal andere kleuren gemaakt worden, zoals rust (special). Levertijd voor deze special is min. 6 weken na goedkeuring van de kleur door opdrachtgever. Neem contact op met Forbo Eurocol voor de mogelijkheden. 

Bekijk hier alle kleuren.

 
Voordelen van BetonDesign
  • Gebruiksklaar;
  • Fraaie betonuitstraling;
  • Geschikt voor vloer en wand;
  • Eenvoudig aan te brengen als dunne afwerklaag;
  • Stofvrij, slijtvast en vuilbestendig;
  • Laagdikte slechts 1 - 1,5 mm.

Bekijk de instructievideo met handige tips voor het verwerken van BetonDesign en het aflakken van BetonDesign of raadpleeg de verwerkingsfolder.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie