Knauf introduceert inbraakwerende wanden WK4

KnaufZeker garandeert behoud prestaties WK4 wanden.

Knauf introduceert een nieuwe inbraakwerende wand met weerstandsklasse 4 (WK4) waarmee u inbraken minimaal 10 minuten lang gegarandeerd kunt weren. De WK 4 is namelijk uitvoerig getest en voldoet aan alle gestelde eisen.

Als hoge inbraakwerende prestaties vereist zijn

De WK 4 wand is uitermate geschikt voor gebouwen waar hoge inbraakwerende prestaties vereist zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan bankgebouwen, gerechtshoven en farmacie in ziekenhuizen. Knauf werkt al mee aan een aantal bijzondere projecten.

KnaufZeker: 100% prestatiegarantie

De inbraakwerende wanden van Knauf bestaan uit op elkaar afgestemde Knauf producten van hoogwaardige kwaliteit. Samen vormen zij een systeem met bepaalde prestaties, zoals de weerstandsklasse 4. Deze prestaties kan Knauf garanderen. Dit noemen wij KnaufZeker.

 
Met KnaufZeker bent u er 100% zeker van dat Knauf inbraakwerkende wanden hun beloofde prestaties halen en houden. Wilt u hier meer over weten, bezoekt u dan onze website www.knaufzeker.nl.

Volledig assortiment inbraakwerende wanden

Naast de WK 4 wand heeft Knauf ook inbraakwerende wanden met weerstandsklassen 2 en 3. Wilt u meer weten over onze inbraakwerende wanden, bezoekt u dan onze website www.knauf.nl.

Knauf - Creating Room for Living

Knauf vindt dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften.

 
Daarom werkt het bedrijf elke dag aan oplossingen die daaraan bijdragen: innovatieve (af)bouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie