Forbo organiseert Marmoleum Modular ontwerpwedstrijd

Hip, nieuw Marmoleum Modular biedt zee aan ontwerpmogelijkheden.

Forbo Flooring organiseert een ontwerpwedstrijd rondom de introductie van haar nieuwe collectie Marmoleum Modular. Inzenden kan tot 1 juni a.s.

Met de introductie van Marmoleum Modular probeert Forbo Flooring het enigszins institutionele imago van linoleum voorgoed achter zich te laten en architecten en designers te inspireren om de good old favorite ook meer ‘thuis’ of op hippe plekken toe te passen.
En dat zonder iets in te leveren op het gebied van linoleums sterke kanten zoals haar extreme duurzaamheid, lange levensduur en gezonde karakter.

Ontwerpwedstrijd

Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen en een ontwerp te maken met Marmoleum Modular, dat vanwege haar modulaire karakter, 4 basisdessins, 61 kleuren en 6 tegelformaten eindeloos veel designmogelijkheden kent. Het mooiste ontwerp wordt opgenomen in de officiële Marmoleum Modular collectie en natuurlijk wordt de vloer (tot 100 m2) gratis gelegd bij degene die wint.

Inzenden tot 1 juni a.s.

Kijk voor de actievoorwaarden, stalen, kleuren en tegelmaten op www.forbo-ontwerpwedstrijd.nl.

 
.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie