Gedwongen technieken maken Breedveld-wanden extra gebruiksvriendelijk

Soepel lopende Breedveld-wanden zijn prettig in gebruik.

De huidige generatie mobiele paneelwanden van BREEDVELD zijn het resultaat van decennialange ervaring en productinformatie. De ontwikkeling van mobiele technieken heeft nooit stilgestaan. De soepel lopende, waar nodig gedwongen, technieken van de BREEDVELD-wanden maakt werken met flexibele wanden zeer prettig en gemakkelijk.


Echt onderscheidend in techniek, service en advies

De gedwongen geleiding zorgt er mede voor dat wanden met het grootste gemak door één persoon zijn te bedienen en te parkeren. Bovendien kan een speciale BREEDVELD-innovatie gebruikers dwingen om altijd de krachtige onder- en bovenafdichtingen vast te zetten. Uniek! Het schaarmechaniek waarmee de vastzetting uiteindelijk een feit wordt, is dermate degelijk dat BREEDVELD hier zelfs 10 jaar garantie op geeft. Dat is in de markt van mobiele wandsystemen nog niet eerder vertoond.


Geen belasting

Onlangs nog werd er weer bewust voor de BREEDVELD-wanden gekozen bij Waterkwartier Nijmegen (gebouwd door Aan de Stegge). Een belangrijke reden om deze wanden te kiezen was de lichte, manuele handbediening, waarmee meer dan 75 kg afdrukkracht per paneel gegenereerd kan worden. De wanden mochten namelijk geen grote belasting vormen voor de bouwkundige constructie. De hoogwaardige manuele bedieningsconstructie in combinatie met de voordelen op het gebied van railgeleiding (bij de parkeerstanden), betrouwbaarheid, duurzaamheid en afdrukkracht waren doorslaggevend om voor deze BREEDVELD-wand te kiezen.


BREEDVELD blijft innoveren

Een in-house innovatieteam krijgt bij BREEDVELD regelmatig tijd beschikbaar om aan nieuwe creatieve en innovatieve oplossingen te werken. Soms gericht op techniek, dan weer gefocust op ontwerp of speciale functionaliteiten. Tal van mini-innovaties zijn hiervan het gevolg. Zoals pop-out handgrepen voor meer gebruiksgemak of speciale freesdesigns voor branding-gelegenheden. Maar denk ook aan elektronische toegangscontrole.


Laat u inspireren en ga met ons in gesprek over wanden waarmee u zich echt kunt onderscheiden!


Meer weten? Bezoek de website. Of bel (0487) 54 28 88 of stuur een mail naar info@breedveld.com.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie