Nieuwe online tool Zehnder toont impact op EPC, Energie Index en/of Nul-Op-de-Meter

One-Stop Installatie Shop biedt kant-en-klare pakketten voor ventilatie en verwarming én berekent energiewinsten.

De One-Stop Installatieshop is een nieuwe online tool van Zehnder. De tool laat op eenvoudige wijze zien hoe ventilatie- en verwarmingssystemen bijdragen aan energiebesparing van grondgebonden woningen.

Door middel van het aan- en uitvinken van extra opties wordt direct de impact op de EPC, de Energie Index en/of Nul-Op-de-Meter getoond.

Zehnder als kennispartner voor energievraagstukken

De wetgeving met betrekking tot energiebesparing voor nieuwbouw- en renovatiewoningen is complex en de veelheid aan installatietechnische oplossingen is groot. Hierdoor komt het regelmatig voor dat adviseurs en installateurs door de bomen het spreekwoordelijke bos niet meer zien. De online tool helpt bij het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en energiescores van ventilatie- en verwarmingssystemen van Zehnder.

 
Op een simpele en snelle manier kunnen gewenste ventilatie- en verwarmingspakketten worden samengesteld. Hieruit volgt direct het effect op de EPC, de EI en/of het NOM-resultaat.

Gunstigere energiescores voor berekeningssoftware

In alle gevallen blijkt dat de producten van Zehnder een gunstigere energiescore geven dan wanneer enkel de standaard waarden van een berekeningssoftware worden gebruikt. Het loont dus om te rekenen met de werkelijke energiescores van de Zehnder producten. Dit leidt immers tot verlaging van de EPC en de Energie-Index.

 
Het lagere energieverbruik wordt ook uitgedrukt in kWh per jaar (NOM). De tool biedt de mogelijkheid om een offerte aan te vragen en bestekteksten te downloaden.

 
De One-Stop Installatie Shop is te bekijken via installatieshop.zehnder.nl.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie