Natuurlijke ventilatie op maat voor renovatie met het Duco CO2 System

Duco CO2 System bespaart energie en is ideaal voor de renovatiemarkt.

Renovatie wordt steeds belangrijker net als de ambitie om zo veel mogelijk energie te besparen. Met het Duco CO2 System introduceert Duco een compact en budgetvriendelijk vraaggestuurd natuurlijk ventilatiesysteem.

Een systeem dat volledig op maat is gemaakt voor de steeds groeiende renovatiemarkt!

Het Duco CO2 System werkt op basis van CO2- en vochtmetingen. CO2 is de maatstaf voor het binnenklimaat in de leefruimte; vocht de maatstaf voor het klimaat in de badkamer.

Eenvoudige en snelle installatie

De metingen gebeuren standaard aan de hand van CO2-ruimtesensoren, maar nu is er ook een nieuwe ontwikkeling aan de hand van zeer eenvoudig en snel te installeren boxsensoren, die in de centrale afvoerventilator – de DucoBox Silent – geïntegreerd zitten. Dat wil dus zeggen dat er geen bekabeling voor ruimtesensoren voorzien moet worden.

 
Deze boxsensoren kunnen elk afzonderlijk in een specifieke kanaalopening van de afvoerbox geklikt worden (maximaal twee sensoren per box). Het aantal afvoerkanalen blijft in dit systeem dus beperkt tot een absoluut minimum en dat betekent dat er weinig ruimte nodig is om leidingen weg te werken.

Optimaal akoestisch comfort

De DucoBox Silent is daarenboven bijzonder compact waardoor deze afvoerventilator ingebouwd kan worden achter een verlaagd plafond. De ventilator werkt bovendien fluisterstil dankzij een geluidsvermogen van 57,5 dB(A) bij aanzuig en 46,5 dB(A) bij afstraling (bij een debiet van 350 m3/h). Dit maakt van de DucoBox Silent de stilste box van Europa!

 
Klik hier voor meer details over het Duco CO2 System en ontdek waarom het de ideale oplossing is voor energiezuinige ventilatie in de renovatie- en vervangingsmarkt!

« Nieuws overzicht