Het geheim van de Efaflex spiraaldeur voor uw vriescel!

Revolutionair en naar de toekomst wijzend: de EFA-THERM®-Lamellen.

EFAFLEX biedt met de snelloop-spiraaldeuren wereldwijd snelloopdeuren met optimale warmte-isolatie dankzij EFA-THERM®-lamellen: voor verantwoorde omgang met kostbare grondstoffen, zorg voor het milieu en voor vermindering van energiekosten!

Het nieuwe technische ontwerp markeert een verbetering van de fysische eigenschappen van het deurblad evenals een verbetering van de functionaliteit. Zo wordt afhankelijk van de deurgrootte een isolatie tussen 0,66 en 1,52 W / m2K bereikt.

SST geïsoleerde spiraaldeuren

De nieuwe generatie snelloop-spiraaldeuren van Efaflex zijn speciaal ontworpen om energieverlies tegen te gaan. Efaflex is de enige snelloopdeuren fabrikant die zijn deuren standaard uitrust met lamellen met thermische onderbreking en PU foam isolatievulling. Deze deuren zijn ook zeer geluidsisolerend en rendement verhogend door de geringe openingstijd van de deur.

EFA-SST-ISO-60, de deur voor koelingen

Deuren in gekoelde ruimten moeten bestand zijn tegen zeer hoge belastingen. De EFA-SST-ISO-60 met lamellen van 60mm dik is de ideale afsluitdeur, zeker bij zeer frequente openingen en een veeleisende isolering. Constante en exacte koeling is hier vereist om een gelijkblijvende kwaliteit te garanderen. Juist deuren zijn hier een gevoelige overgang tussen temperatuurzones.

Innovatie: EFA-SST-TK-100 vriesceldeur

Het is de eerste één-deursoplossing voor vrieshuizen, die hoge openingssnelheden en een hoge isolatiewaarde behaalt. Producten die opgeslagen liggen in vrieshuizen worden tijdens de opslag en transport telkens onderbroken in het koelproces, wat veel energie kost. De nieuwe vriesceldeur EFA-SST-TK100 met 100mm dikke lamellen, minimaliseert het temperatuurverlies en is toepasbaar tot -30°C. De deur is voorzien van een speciaal afdichtingsmechanisme die de deur hermetisch afsluit.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie