Kunststof kozijnen met QR code ontzorgen klant

De Rollecate Groep innoveert met unieke QR Code!

Kumij en Gevelbeheer Nederland, onderdeel van de Rollecate Groep, innoveren met een unieke QR Code. Alle kunststof kozijnen, door Kumij geproduceerd, worden vanaf 2015 met een in het profiel gelaserde QR Code geleverd.

De QR Code is zo geplaatst dat deze geen afbreuk doet aan de esthetische eigenschappen van de kunststof kozijnen.

 
Informatie snel voorhanden

Voor periodiek onderhoud of in geval van acute service is het door de QR Code mogelijk om project specifieke informatie naar boven te halen. De gebruiker van de kozijnen kan de QR Code op een eenvoudige wijze scannen door bijvoorbeeld gebruik te maken van een mobiele telefoon. Vervolgens belandt de gebruiker op een speciaal ingerichte webpagina met project- en productspecifieke informatie. Wanneer er contact opgenomen wordt met Gevelbeheer Nederland om het onderhoud of de service uit te voeren zijn alle benodigde gegevens accuraat en snel voorhanden.

Ontzorgen

Op deze manier wordt service en onderhoud optimaal afgestemd op de situatie van de klant en kan er snel geschakeld worden. Klanten worden ontzorgd en zijn goedkoper uit omdat de fabrikant alle benodigde gegevens bij de hand heeft en geen opnames hoeft te doen. De Rollecate Groep is de eerste speler binnen de gevelbranche die deze service aanbiedt en wil met deze klantgerichte innovatie haar toonaangevende positie versterken. Het komende jaar zal de QR code ook voor aluminium en stalen kozijnen ontwikkeld worden.

Rollecate Groep, gevelspecialist sinds 1954

Kumij en Gevelbeheer Nederland zijn onderdeel van de Rollecate Groep. Rollecate is al 60 jaar een toonaangevende gevelbouwer in de woning- en utiliteitsbouw. Begonnen in 1954 als producent van stalen ramen en deuren, uitgegroeid tot de Rollecate Groep, een internationale onderneming met divisies in aluminium, staal, kunststof en composiet.

 
Tegenwoordig bestaat de Rollecate Groep uit ruim 550 medewerkers, verspreid over meerdere vestigingen in binnen- en buitenland. Mede dankzij haar eigen productontwikkeling, engineering en testfaciliteiten is de Rollecate Groep in staat om de meest veeleisende gevelconstructies te realiseren.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie