Geperforeerde plafondroosters van Grada zorgen voor optimaal binnenklimaat

Geperforeerde roosters in de DC560-serie bieden veel mogelijkheden

Of u nu een rooster plaatst in een vast plafond, of systeemplafond, of we het hebben over koude of warme lucht, retourlucht, lucht toevoeren in één, of meerdere richtingen; de kans is groot dat u het assortiment van Spirair een passende oplossing vindt.

 
Voor de toevoer van gekoelde en verwarmde lucht met een groot temperatuurverschil ten opzichte van de ruimtetemperatuur heeft Spirair Luchttechniek een passende oplossing. De geperforeerde roosters in de DC serie bieden vele mogelijkheden en worden gebruikt in onder meer kantoren, winkels en andere ruimtes waar een eenvoudige instelling van het uitblaaspatroon vereist is.

DC560SG & S

Het geperforeerde rooster type DC560SG is geschikt voor de toevoer van gekoelde en verwarmde lucht met een groot temperatuurverschil t.o.v. de ruimtetemperatuur. Dit hoog inducerende rooster kan in het plafond worden ingebouwd (op T-profielen maat 594 x 594) en wordt gebruikt in o.a. kantoren, winkels. Kortom: waar een eenvoudige instelling van het uitblaaspatroon vereist is.

Uitblaaspatroon instellen

Bepaal uw uitblaaspatroon middels de afzonderlijk instelbare patroonbladen (zie foto 3) hieronder en selecteer met dat uitgangspunt uw DC560 ventilatierooster.

DC560T

Het geperforeerde rooster type DC560T is geschikt voor de toevoer van gekoelde en verwarmde lucht met een groot temperatuurverschil t.o.v. de ruimtetemperatuur. Dit hoog inducerende rooster kan in het plafond worden ingebouwd (op T-profielen maat 594 x 594) en wordt gebruikt in o.a. kantoren, winkels. Kortom: waar een eenvoudige instelling van het uitblaaspatroon vereist is.

 
Bij de installatie van de DC560 T uit het assortiment van Spirair is er geen plenum vereist doordat de topaansluiting in het systeem geïntegreerd is.
Bij de DC560 S & SG, een ander product uit het assortiment, is de plenum verkrijgbaar met zijaansluiting en zowel geïsoleerd als ongeïsoleerd leverbaar.

Technische informatie DC560SG & S
  • hoge inductiegraad;
  • vlak, stabiel en gelijkmatig uitblaaspatroon;
  • uitblaasrichtingen instelbaar naar 4, 3, 2 of 1 zijde(n);
  • plenum verkrijgbaar met zijaansluiting;
  • plenum geïsoleerd en on-geïsoleerd verkrijgbaar.

Technische informatie DC560T
  • hoge inductiegraad;
  • vlak, stabiel en gelijkmatig verdeeld, horizontaal uitblaaspatroon;
  • uitblaasrichtingen instelbaar naar 4, 3, 2 of 1 zijde(n);
  • topaansluiting geïntegreerd in rooster (geen plenum vereist).
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie