Marono gevelbakstenen zorgen voor expressief gevelbeeld met interessante belijning

Wienerberger zet dit voorjaar de serie Marono gevelbakstenen in de spotlight.

Deze serie strengpers bakstenen in warme, natuurlijke tinten is leverbaar in lange formaten en verschillende structuren. Een expressief gevelbeeld met een interessante belijning is het resultaat.

 
De Marono gevelbakstenen passen in een moderne architectuur. De stenen zijn verkrijgbaar in een extra lang formaat van 288 x 88 x 48 mm, waardoor een mooie horizontale lijnwerking in de gevel ontstaat. Wienerberger levert de Marono gevelbakstenen in 11 natuurlijke kleuren en in wisselende, robuuste texturen.

 
Het combineren van de verschillende structuren zorgt voor een expressieve gevel met wisselende oppervlakken met ongekende esthetische mogelijkheden.

Dynamisch gevelbeeld

De strengpers gevelbakstenen van de Marono-serie zijn zeer geschikt om te dunmetselen of te verlijmen. De smalle voegen benadrukken dan nog meer de ruwe textuur en dat brengt extra dynamiek in de gevel. De Marono gevelbakstenen kunnen echter ook prima traditioneel gemetseld worden. Daarbij levert een toon-op-toon voeg het mooiste effect op.

 
De Marono-serie bestaat uit de varianten Bruin, Bruin Extra, Gesmoord, Gesmoord Extra, Grijs-bruin Extra Genuanceerd, Rood, Rood Extra, Shadow Extra. Daarnaast zijn de Marono Bruin Extra E, Marono Shadow Extra E2 en Marono Extra F1 varianten met speciale oppervlaktetechnieken behandeld die de structuur nóg meer benadrukken.

 
Bekijk de technische specificaties, kleuren en structuren van de Marono gevelbakstenen op www.wienerberger.nl/gevel.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie