GreenEnergy breidt assortiment uit met gasluchtverwarmers.

GreenEnergy heeft een nieuw product in haar assortiment. Het bedrijf in duurzame energieoplossingen, heeft naast zonnepanelen en warmtepompen nu ook een eco-lijn aan gasluchtverwarmers.

De RHeco Hoog Rendement luchtverwarmer van Reznor heeft precies de juiste eigenschappen van rendement en duurzaamheid. Dit technisch duurzaam juweel bespaart enorme hoeveelheden gas en verdient zichzelf daardoor binnen 3 jaar terug.

 
Mooie techniek, passende oplossingen

De Rheco brander werkt volgens het zogenaamde ‘pre-mix’ principe. Brandstof en lucht worden voorgemengd en door volledige verbranding optimaal omgezet in warmte. De Rheco Hoog rendement luchtverwarmer produceert primair warmte uit gasverbranding.

 
Daarnaast onttrekt de Rheco secundair, via een extra warmtewisselaar de condensatiewarmte uit de rookgassen. Al de verwarmde lucht wordt vervolgens door de unieke luchtworp met brede verdeling, optimaal door de ruimte verspreid. Het blaast lucht uit met een variërende temperatuur, zodat er een betere mix van temperatuurlagen ontstaat.

Variabele temperatuur, maar altijd Hoog Rendement

De toestellen produceren, afhankelijk van de ruimtetemperatuur meer of minder warmte. Bij het lager branden, is het rendement van de Rheco in tegenstelling tot de meeste concurrenten het hoogst. In deze deellast situatie condenseert de Rheco extra en daarbij komt nog meer energie vrij.

Systeemontwerp op maat

De adviseurs van GreenEnergy komen graag bij u langs voor een analyse van uw specifieke situatie. Zo wordt er gekeken naar het huidige geïnstalleerde vermogen en de plaatsing van de toestellen.

 
Op de website van GreenEnergy staan enkele rendement- en besparingsberekeningen.