Online Profit Simulator visualiseert besparing Jaga Low-H2O

Jaga lanceert www.dezuinigsteradiator.nl met Profit Simulator.

Op de website www.dezuinigsteradiator.nl kunnen huiseigenaren met de Profit Simulator eenvoudig berekenen hoeveel ze kunnen besparen als zij kiezen voor Jaga Low-H2O radiatoren.

Deze radiatoren zijn door Kiwa Technology verkozen tot de zuinigste radiatoren van Nederland.

Lager energielabel

Na het beantwoorden van een aantal eenvoudige vragen over de woning, het energieverbruik en de geschatte jaarlijkse verhogingen maakt de Profit Simulator inzichtelijk hoeveel de consument door een overstap kan besparen. De tool rekent dit bedrag door naar een periode van 30 jaar, de garantieduur voor Low-H2O warmtewisselaars.

 
Voor professionals is de Profit Simulator een instrument om de keuze voor Low-H2O nog beter te kunnen onderbouwen. Onderzoek van Kiwa Technology toont aan dat zowel bij nieuwbouw als bestaande woningen, en afhankelijk van de watertemperatuur, de Low-H2O radiator 9 tot 16% zuiniger is dan een traditionele paneelradiator. Zo kan de overstap naar een zuinigere radiator resulteren in een lager energielabel voor de woning.

 
Kijk voor meer informatie en de Profit Simulator op www.dezuinigsteradiator.nl.

Meer comfort, minder energie

De Jaga Low-H2O radiator is de afgelopen jaren uitvoerig getest door verschillende onafhankelijke instanties in diverse landen. Uit de resultaten blijkt dat de Low-H2O radiator het hoogste afgifterendement behaalt. Daarnaast bevatten de compacte radiatoren in vergelijking met plaatstalen radiatoren tot 90% minder water. De warmtewisselaar van aluminium en koper geeft de warmte meteen door aan de kamer, er zijn geen zware stalen platen of betonnen vloeren die eerst opgewarmd moeten worden. Hierdoor kan de Low-H2O radiator sneller reageren op de vraag naar warmte en meer comfort bieden met minder energieverbruik.

 
Jaga Low-H2O radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren en in verschillende oplossingen: wand, vrijstaand, innovatieve inbouw en als compacte vloerinbouw-elementen.

Uitnodiging opening nieuwe showroom

De afgelopen maanden heeft de showroom van Jaga in Den Bosch een complete metamorfose ondergaan. Dit wordt gevierd. U bent van harte welkom tijdens de informele opening op donderdag 16 april aanstaande tussen 14.00 en 18.00 uur.
Graag van tevoren aanmelden door voor 1 april een berichtje te sturen naar info@jaga.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie