Troelstra & de Vries BV lanceert nieuw thermisch isolatiegamma

SOPRATHERM ALU is momenteel de best presterende PUR isolatieplaat.

Troelstra & de Vries BV produceert niet alleen hoog kwaliteitsvolle dakbanen maar investeert ook in een gloednieuw isolatiegamma. De nieuwe SOPRATHERM ALU isolatieplaat was één van de innovaties tijdens de afgelopen Bouwbeurs 2015 in Utrecht.

 
Met een emissiecoëfficiënt van ε ≤ 0,1 is SOPRATHERM ALU momenteel de best presterende PUR isolatieplaat met KOMO certificaat (zie CTG 688, voor meer details).

Innovatie

SOPRATHERM ALU is een isolatiemateriaal met hoge thermische weerstand bestemd voor het isoleren van binnenmuren, vloeren en spouwmuren. Het nieuwe SOPRATHERM ALU gamma omvat harde isolatieplaten bestaande uit polyurethaan hardschuim zonder CFK’s of HFK’s. Beide zijden zijn voorzien van een meerlaagse afwerking.

Multifunctionaliteit troef

SOPRATHERM ALU 1000 x 1200 wordt gebruikt als vloerisolatie onder de zwevende dekvloeren en is geschikt voor de meest voorkomende verwarmingstechnieken. In deze toepassing kan SOPRATHERM ALU worden gecombineerd met de akoestische onderlaag VELAPHONE.

 
SOPRATHERM ALU 1200 x 600 is daarentegen bestemd voor het isoleren van spouw- en binnenmuren.

 
Naast de hoge thermische weerstand beschikt het SOPRATHERM ALU gamma over een vlakke, meerlaagse en geruite bekleding. De isolatieplaat is uitgerust met een handig tand- en groefsysteem langs 4 zijden wat zorgt voor een eenvoudige verwerking.

 
Beschikbaar in Nederland vanaf mei 2015.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie