Belbeton® bodemafsluiting maakt uw kruipruimte isolerend en droog

Schuimbeton isoleert en weert vocht.

Belbeton® is de merknaam voor schuimbeton van Van Dijk Maasland. Het materiaal wordt met behulp van een flexibele slang aangebracht op de kruipruimtebodem en is na uitharding perfect begaanbaar. Het isoleert uw vloer en weert vocht uit uw kruipruimte.

Vochtwerende kruipruimte isolatie

Belbeton® is samengesteld uit natuurlijke materialen, zoals cement, water, toeslagmaterialen en een schuimvormende hulpstof. Door de celstructuur heeft Belbeton® een isolerende werking. Slechts 16 cm Belbeton® volstaat om uw kruipruimte weer droog en isolerend te krijgen. De warmteweerstand (Rd-waarde) bedraagt hierbij 1,5.
Het isolerend vermogen is tot twee maal hoger dan die van schelpen en kleikorrels. De Rd-waarde van Belbeton® is getoetst en akkoord verklaard door ISSO.

Ervaring

Sinds de jaren ‘70 heeft Van Dijk ervaring met productie en verwerking van schuimbeton binnen tal van projecten voor gemeenten, woningbouwverenigingen, VVE’s en particulieren. Belbeton® is ideaal voor bodemafsluiting in kruipruimten, en laat zich perfect toepassen als vloerisolatie, vloerrenovatie, voor het liften van vloeren, en als lichtgewicht ophoog- en funderingsmateriaal voor binnen en buiten.

Voordelen Belbeton®
  • isolerend - de celstructuur en het lage gewicht geven Belbeton® een uitstekende isolerende werking;
  • vochtwerend - Belbeton® bodemafsluiting voorkomt verdamping vanaf de vochtige kruipruimtebodem. Hierdoor ontstaat een droge kruipruimte;
  • verhelpt verzakkingen - bij gebruik van het zeer lichte Belbeton® (400 kg/m3) als ophoogmateriaal in de kruipruimte, worden nieuwe zettingen en inspoeling langs de gevel voorkomen;
  • begaanbaar - de kruipruimte is na uitharden perfect begaanbaar;
  • schoon - geen losse vlokken of piepschuim bolletjes drijvend op water. Gewoon een schone kruipruimte;
  • duurzaam - blijft in perfecte staat, gedurende de levensduur van de woning;
  • volledig recyclebaar - toepassing van 100% natuurlijke materialen.
Meer informatie of een offerte?

Van Dijk Maasland B.V.
www.belbeton.nl
info@belbeton.nl
(010) 599 18 18

 
Project Belbeton® bodemafsluiting 3 woningen Maasland

« Nieuws overzicht