Bijpassende FAAY Prefab Dagkant maakt het W'all-in-One®-systeem compleet

Slim isoleren met W’all-in-One®

Populair bij o.a. woningcorporaties is momenteel het thermisch isolerend voorzetwandsysteem. Warmteverlies zorgt nog altijd voor een hoge kostenpost. Wall-in-One® is een perfect systeem voor na-isolatie van slecht geïsoleerde woningen.

Hoog rendement

Het is een vrij dun systeem, vormvaste HR-isolatie® en blijvend hoog rendement. De W’all-in-One®-panelen worden aan de binnenkant tegen de buitengevel geplaatst, compleet op maat gemaakt. Het W’all-in-One®-systeem is dé oplossing bij renovatie, energielabelverbetering en comfortverhoging.
De wand is verkrijgbaar met XPS-bevestigingsregel. Of vrijstaand met grenen stijl: ideaal bij slechte of monumentale muren.

Goede isolatie

Aanvullend op de elementen uit het W’all-in-One®-systeem ontwikkelde Faay een oplossing voor de na-isolatie van dagkanten bij kozijnen. Deze sluiten naadloos aan op de andere elementen uit het assortiment. Door deze toevoeging worden koudebruggen effectief voorkomen en kunnen woningen in hun geheel zeer eenvoudig maar effectief worden geïsoleerd.

Koudebruggen: de onzichtbare vijand van de energierekening

Koudebruggen. U ziet en voelt ze zelf vaak niet, maar als ze er zijn, voelt uw portefeuille het wel. Deze zwakke schakel in de isolatieschil van de woning zorgt immers voor warmteverliezen die funest zijn voor het gebouw en de gezondheid van de bewoners.

 
De gevolgen van een of meerdere koudebruggen zijn groot. In eerste instantie heb je enorme energieverliezen. Het warmteverlies ten gevolge van een koudebrug kan oplopen tot wel 20 procent.
Faay heeft zich inmiddels al in heel wat projecten bewezen. Voor meer informatie www.faay.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie