Senator Outdoor entreemat weerstaat elk weertype

OUTDOOR entreematsysteem met brede profielen, kleurecht en waterbestendig.

Emco, divisie bouwtechniek introduceert een nieuwe serie entreematten 'Senator Outdoor' speciaal voor niet overdekt buitengebruik. De voor deze serie ontwikkelde borstelinlagen laten water zeer goed door en vangen grofvuil goed op.

De 50 mm brede aluminium profielen geven de entreemat een attractief en stoer aanzien. Bovendien zorgen de brede profielen voor een goede berijdbaarheid.

Speciale effecten

Naast de standaard kleuren antraciet, grijs en rood zijn de matten te voorzien van fantasierijke motieven, logo’s of teksten. Voor ‘speciale effecten’ is de Senator Outdoor ook te combineren met inbouwramen met LED-verlichting in wit of multicolor.

 
Met Senator Outdoor komt emco tegemoet aan de vraag naar professionele entreematsystemen voor niet overdekte entrees buiten.

Reiniging

De robuuste borstelinlagen zijn vervaardigd van 100% polyamide. Ze zijn waterafstotend en UV-bestendig. Daardoor blijven zij jarenlang kleurecht en mooi. De borstels zorgen voor een goede opvang van grofvuil. Het vuil verzamelt zich niet in de inlagen maar valt in de ruimte tussen de profielen (5 mm). Regelmatige reiniging onder de mat is daarom aan te bevelen.

 
Bovendien zorgt reiniging ervoor dat de mat langer mooi blijft en zijn lange levensduur behoudt. Bij sterke vervuiling kunnen de waterafstotende inlagen met een hogedrukreiniger worden schoongespoten.

Reclamedrager

De aluminium draagprofielen zijn leverbaar in normale en versterkte uitvoering. Daarnaast zorgt de exclusieve profielbreedte van 50 mm voor een goede berijdbaarheid van rolstoelen, kinderwagens en boodschappenwagens. Daardoor is de Senator Outdoor overal toe te passen, ook bij openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, stations en vliegvelden.

 
Door de innovatieve chromojet druktechniek kan de mat bovendien van een individueel motief, logo of een tekst worden voorzien. In samenhang met de brede profielen ontstaat zo een attractieve reclame- of informatiedrager.

Combinaties

In deze entreemat kan ook een roestvast stalen logo strip van 50 mm geïntegreerd worden. Daarnaast zijn mooie combinaties te maken met aluminium inbouwramen voorzien van geïntegreerde LED-verlichting in wit of multicolor.

Informatie

emco Benelux B.V.
(073) 599 83 00
bouwtechniek@benelux.emco.de 
www.emco-bau.com

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie