Hoe opent u uw deur? U mag het zeggen

ASSA ABLOY is aanwezig op beurs Zorg & ICT 2015.

Het combineren van beveiliging, veiligheid en comfort is tegenwoordig een uitdagende taak voor de zorgsector. Dagelijks lopen tal van medewerkers, patiënten en bezoekers in en uit.

 
Hoe houdt u de toegang beheersbaar? Hoe zorgt u ervoor dat de juiste mensen toegang krijgen tot de juiste ruimte? En hoe veilig is uw gebouw als er calamiteiten uitbreken?
Deze vragen spelen ook in de extramurale zorg: wie opent de deur voor verschillende zorgverleners, wie opent de deur bij calamiteiten, hoe blijft het sleutelbeheer beheersbaar?

Hoe opent u uw deur?

ASSA ABLOY Nederland toont tijdens de Zorg & ICT beurs (18-20 maart a.s.) diverse toegangscontroleoplossingen voor de woon- en zorgomgeving:

  • ervaar de Nemef ENTR - dé sleuteloplossing voor de extramurale zorg;
  • beheer uw gezondheidscentrum met een veilig, betaalbaar en sleutelloos toegangssysteem met LIPS SMARTair;
  • ASSA ABLOY Aperio technologie: draadloze oplossingen geven vorm aan uw toegangscontrole;
  • ondervind de unieke werking van het zorgslot van LIPS voor zorg- en psychiatrische instellingen.

 
ASSA ABLOY biedt voor iedere situatie, thuis of in een (zorg)instelling, oplossingen op maat.

U mag het zeggen!

Gemak dient de mens. Ook als het om het openen en sluiten van deuren gaat. Ontwikkelingen gaan razendsnel en kwaliteits- en veiligheidseisen worden steeds zwaarder. ASSA ABLOY houdt het heel eenvoudig en biedt u zoveel keuze dat alles mogelijk wordt.

 
Kom op 18, 19 of 20 maart naar de ASSA ABLOY beursstand in Jaarbeurs Utrecht (standnummer: 11.B040). Vertel ons uw sleutelmoment en wij verzorgen een persoonlijk advies op maat.

 
Ga voor gratis toegangskaarten naar www.assaabloy.nl/zorgict2015.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie