Bespaar energie met Rivusol hoog rendement zonneboilers

BUVA Rivusol biedt compleet programma zonne-warmte producten voor iedere situatie en elke behoefte.

Met een zonneboiler van Rivusol kiest u voor energiebesparing en duurzaamheid. Neem een warme douche of bad zonder verbruik van fossiele brandstoffen.

U gebruikt namelijk zonnewarmte: de grootste alternatieve energiebron ter wereld.

Energiebesparing met zonneboiler of zonnepanelen?

Wist je, dat van alle energie die in Europa wordt verbruikt bijna de helft (49%) voor het verwarmen van ons water en/of huis wordt gebruikt, terwijl slechts 20% wordt gebruikt voor het opwekken van elektriciteit? Dat betekent dus dat een zonneboiler een groter deel van ons energieverbruik kan vervangen dan zonnepanelen, die enkel elektriciteit opwekken. Daarnaast levert een zonneboiler ook tot vier keer meer energie op dan zonnepanelen.

 
En wist je, dat als je je vaatwasser en wasmachine op de zonneboiler aansluit, je ook nog eens elektriciteit kunt besparen? Als je dus écht duurzaam bezig wilt zijn, dan is een zonneboiler essentieel.

Enkele voordelen van Rivusol zonneboilers
  • besparen op elektriciteitskosten;
  • hoogste rendement;
  • minder kosten;
  • onafhankelijke zonneboiler installateurs;
  • energielabel en snelle terugverdientijd.

 
Uiteraard zijn de BUVA Rivusol zonneboilers klaar voor de nieuwe EU energierichtlijn, die later dit jaar van kracht wordt.

Verwarming

Verder heeft BUVA de Aquatel serie voor systemen die tapwater voorverwarmen en de Radiant serie voor systemen die tapwaterverwarming en verwarmingsondersteuning combineren. Deze systemen zijn modulair en daardoor aan iedere situatie aan te passen.

 
Door gebruik van de laatste technieken, bent u zowel met onze vacuümbuiscollectoren als onze vlakke plaat-collectoren verzekerd van het hoogste rendement, vooral op koude dagen en dagen met weinig zon.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie