VLP Snelroldeuren bieden optimale veiligheid en duurzaamheid

VLP Snelroldeuren: flexibele afscheidingen.

VLP Snelroldeuren zijn snel oprollende deuren met een deurblad van kunststof doek in zijgeleidingen. Deze deuren zijn standaard ´uitrijdbaar’ en na een aanrijding ’zelfherstellend’.

Dit betekent dat het PVC doek met de eerstvolgende openingsbeweging automatisch weer in de zijgeleiders schuift.
Doordat het zeildoek geen harde elementen bevat, is schade van een aanrijding nagenoeg uitgesloten. Hierdoor is de roldeur dus ’crash bestendig’.
Voor elk bedrijf en situatie is er een juiste type snelroldeur.

Toepassing

Er zijn roldeuren voor diverse toepassingen en situaties, zoals voor koel- en vrieshuizen, luchthavens, car washes, cleanrooms, laboratoria, kassen en natuurlijk alle andere situaties waarbij intensief gebruik wordt gemaakt van de doorgang.

 
VLP Snelroldeuren zijn toepasbaar in zware of lichte bedrijfsomstandigheden, als binnen- of buitendeur en zowel bij lage als zeer hoge gebruiksfrequenties. Tevens zijn de roldeuren toepasbaar tot windbelasting klasse 4 (EN12424). VLP Snelroldeuren zijn leverbaar tot een maximale afmeting van 11 x 5.5 meter. Op aanvraag zijn afwijkende afmetingen ook mogelijk.

Standaard fotocel lichtlijst

De VLP Snelroldeuren zijn met verschillende impulsgevers te leveren, zoals een trekschakelaar, drukschakelaar, inductielus, radarbewegingsmelder, afstandsbediening of een externe aansturing. Beveiliging van de sluitbeweging gebeurt standaard door een fotocel lichtlijst tot 2,5 meter hoog. De maximale openingssnelheid bedraagt 3 meter per seconde.

 
VLP Snelroldeuren kunnen zowel voor een interne doorgang tussen twee ruimten gebruikt worden als voor doorgangsgebieden naar buiten toe. De VLP Snelroldeuren zijn standaard voorzien van een noodfunctie, waarbij de deur met een simpele handeling snel te openen is ten tijde van stroomuitval.

Optioneel

Het deurblad kan worden voorzien van een zichtstrook, full colour print, gaasvulling of volledige glashelder. Het frame inclusief kappen kan volledig in kleur worden gespoten geleverd.
In een situatie met meerdere deuren zijn de deuren te voorzien van een sluisfunctie. Ook zijn de deuren uit te breiden met bijvoorbeeld een stoplicht.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie