DORMA levert deuroplossingen in BIM (Building Information Modelling)

Meer klantondersteuning dankzij BIM.

Het aanbieden van technische informatie en het begeleiden van de klant in zijn/haar zoektocht naar een totaaloplossing, maakt deel uit van de DORMA-missie. Dit zowel in de ontwerpfase, tijdens de bouw maar ook nadat het gebouw in gebruik is genomen.

3D

BIM is een manier van samenwerken waarbij alle relevante informatie rondom een bouwproject, voor alle betrokken partijen en gedurende het hele proces, in 3D beschikbaar is. Alle informatie over de functies van ruimtes, materiaalgebruik en planning van werkzaamheden wordt centraal opgeslagen.

 
Met nieuwe BIM-modellen biedt DORMA nog meer klantondersteuning door het beschikbaar stellen van de allernieuwste, betrouwbare en nauwkeurige productinformatie voor het plannen, bouwen en beheren van gebouwen.

Voldoen aan deurspecificaties

DORMA ontwikkelde deuroplossingen in BIM die alle componenten bevatten om aan verschillende deurspecificaties te voldoen zoals een obstakelvrije toegang, brandwerendheid van de deur of bijvoorbeeld een nooduitgang.

 
Op de website van DORMA kunt u meer informatie vinden over de implementatie van BIM voor een aantal courante producten van DORMA.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie