ModulWERK is een nieuwe trend in deurdesign

Schreuder & Co is exclusieve dealer van ModulWERK deursystemen.

Met de introductie van ModulWERK heeft het Duitse VitaDOOR een nieuwe weg ingeslagen op het gebied van deursystemen. Waar bij het assortiment van VitaDOOR de nadruk op deuren ligt, gaat ModulWERK een stap verder.

 
ModulWERK omvat deur én kozijn in diverse uitvoeringen waarbij de hoogstaande kwaliteit van de VitaDOOR deuren één op één is doorgevoerd. Duitse Gründlichkeit laat zich zien een hoogwaardige kwaliteit van gebruikte materialen en afwerking. Deze deursystemen lenen zich uitstekend om in strakke en minimalistische interieurs toegepast te worden. Afhankelijk van het effect dat men wil bewerkstelligen, kan voor een bepaald systeem gekozen worden.

ModulWERK 1.0

Omvat een deur (60mm) met een minimalistisch kozijn (flush met deur en wand) waarvan een smalle strook van 5mm breed de deur accentueert.

ModulWERK 2.0

Omvat een deur (40mm) met een minimalistisch kozijn (flush met deur en wand) waarbij het zichtbare deel 18 mm breed is en zich zo nadrukkelijk laat zien. Door te spelen met finishes kan een mooi effect bereikt worden.
De deur zelf is in diverse houtafwerkingen leverbaar, maar kan ook in elke willekeurige RAL-kleur gelakt worden. Het zichtbare deel van het kozijn kan in diverse metaalfinishes of ook in dezelfde RAL-kleur als de deur afgewerkt worden.

 
Schreuder & Co is de exclusieve verdeler voor de Nederlandse markt en kan ook voor een uitstekende montage zorgen.

Meer informatie

Over deze systemen van ModulWERK kunt u vinden op www.schreuderdesign.nl.

 
Op www.modul-werk.de kunt u ook de andere systemen van ModulWERK bekijken.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie