Mobiele wandspecials versterken identiteit van ruimtes

Wanden van Breedveld zijn visueel onderscheidend.

In samenspraak met (interieur)architecten ontwikkelt BREEDVELD regelmatig speciale mobiele wanden. De ene keer betreft het louter een functionele innovatie, zoals de onlangs ontwikkelde paneelwanden met geluiddichte luchtroosters, maar vaak gaat het tevens om visuele aspecten. Een afwerking moet tenslotte ook gewoon matchen met de rest van de inrichting. 


Van landelijke uitstraling naar chesterfield

Neem de leerlijn van BREEDVELD, met onder meer de chesterfieldlook in verschillende varianten. Of de boeren schuifdeuren voor horecatoepassingen en het scala aan HPL- en fineersoorten. Feitelijk zijn de mogelijkheden eindeloos.


Mini-innovaties

Het in-house innovatieteam krijgt bij BREEDVELD regelmatig tijd om aan nieuwe creatieve oplossingen en toepassingen te werken. Soms gericht op techniek, dan weer gefocust op design of speciale functionaliteiten. Tal van mini-innovaties zijn hiervan het gevolg. Zoals pop-out handgrepen voor meer gebruiksgemak of speciale freesdesigns voor zogeheten branding.


10 jaar garantie

Laat u inspireren en ga met ons in gesprek over wanden waarmee u zich echt kunt onderscheiden! Met de technische kant van de wanden zit het natuurlijk goed. Momenteel geven we zelfs 10 jaar garantie op het handbediende schaarmechaniek van onze paneelwanden.


Meer weten? Bekijk de website. Of bel (0487) 54 28 88 of mail naar info@breedveld.com.

« Nieuws overzicht