Theuma komt met een parel van een deur

Maak kennis met de Passion EBC-lakdeur.

Vorig jaar zomer heeft Theuma een nieuwe EBC-lakstraat geïnstalleerd haar deurenfabriek. Nu stelt de fabrikant haar EBC-lakdeuren opnieuw aan u voor als Passion EBC-lakdeur: een parel van een deur!

Passie

Passion EBC-lakdeuren van Theuma staan al meer dan veertig jaar garant voor een ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. De naam is dan ook niet zomaar gekozen, maar vloeit voort uit onze passie om voor u de beste lakdeuren te maken.

Ideale combinatie van deur en kozijn

Passion deuren beantwoorden aan alle constructie-eisen en combineren een hoog designgehalte met een gewaarborgde krasvastheid en lichtbestendigheid. Ze zijn verkrijgbaar als hoogwaardige vlakke binnendeur en als stijlvolle designdeur met infrezingen, panelen en glasopeningen.

Combinatie deur-kozijn

De deuren vormen een uitstekende combinatie met Theuma’s stalen kozijnen. Deur en kozijn zijn exact op elkaar afgestemd en zijn beschikbaar in diverse brand-, geluid- en/of inbraakwerende uitvoeringen.

 
De deur-kozijnsets worden montageklaar geleverd en zijn voorzien van de nodige infrezingen, boringen en het bijbehorend hang- en sluitwerk. Er zijn geen bewerkingen meer nodig op locatie. Dat maakt deze deur-kozijnsets veruit de meest economische oplossing in het bouw- en renovatieproces.

Extreem duurzaam

Met Passion deuren levert u een duurzame bijdrage aan het bouwproces. De deuren zijn FSC®-gecertificeerd en de lakstraat verbruikt een minimum aan energie, heeft een zeer lage CO2-uitstoot en is, in tegenstelling tot andere laktechnologieën, ozonvrij. Ook bevat de EBC-lak geen organische oplosmiddelen en harders.

 
Met andere woorden: er worden geen schadelijke stoffen uitgestoten tijdens het productieproces.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie