Merford levert geluidwerende deuren nu ook in houten uitvoering

Uitbreiding assortiment met houten geluidwerende deuren.

Naast stalen geluidwerende deuren heeft Merford nu ook een vijftal houten deuren met een geluidwerendheid (van 37 tot 47 dB) in haar assortiment.

Net als de stalen deuren worden de houten deuren geleverd zoals ze zijn getest, namelijk als complete combinatie van deur en stalen kozijn. Voordeel hiervan is dat ook in praktijksituaties de geteste geluidwerendheid zo goed mogelijk gewaarborgd kan worden.

Op maat

Een ander voordeel is dat u bij één partij terecht kunt voor het complete traject van projectbegeleiding tot levering en montage. De deuren worden klantspecifiek en op maat gemaakt. Ook het hang- en sluitwerk verzorgen wij zodat de deurcombinatie na montage direct gereed is voor gebruik. De montage door ervaren monteurs zorgt ervoor dat de deuren optimaal functioneren en presteren.

Meerdere eigenschappen in één deur

Net als bij de stalen deuren geldt ook voor de houten deuren dat diverse eigenschappen in één deur gecombineerd kunnen worden. De houten geluidwerende deuren zijn optioneel 30 min. brandwerend, inbraakwerend (weerstandsklasse II) en met vluchtdeurfunctie leverbaar. U hoeft dus geen concessies te doen op gebied van veiligheidseisen en geen ingewikkelde constructies of oplossingen te bedenken.

Grootste assortiment geluidwerende deuren

Door toevoeging van houten geluidwerende deuren met een lage tot middelhoge geluidsisolatiewaarde heeft Merford nu een compleet en uitgebreid assortiment akoestische draaideuren met een isolatiewaarde variërend van 37 tot 56 dB. Met een tandemconstructie zijn zelfs nog hogere waarden mogelijk.

 
De geluidwerende deuren zijn leverbaar in zowel enkel- als of dubbelvleugelige uitvoering. De houten deuren zijn alleen geschikt voor binnentoepassing; stalen deuren zowel voor binnen- als buitentoepassing. Merford levert naast scharnierende deuren ook geluidwerende overheaddeuren waardoor u het complete pakket veiligheidsdeuren voor uw project bij Merford kunt onderbrengen.

Meer informatie?

Bekijk ons assortiment specifieke deuren of neem contact met ons op.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie