Knauf Aquapanel Cement Board SkyLite volgt elke ronding

Bijzonder buigzame en lichte cementplaat voor plafondtoepassing.

Knauf introduceert met de Aquapanel Cement Board SkyLite een bijzonder buigzame en lichte cementplaat voor plafondtoepassingen binnen én buiten.

Buigradius van ≥ 0,5 m

De SkyLite is uniek in zijn soort. Deze lichtgewicht en dunne cement board heeft namelijk een buigradius tot 0,5 m. Hierdoor kunnen vrijwel alle ronde vormen in een ontwerp worden gevolgd. En dat biedt optimale ontwerpvrijheid.

Binnen én buiten toe te passen

De SkyLite kan binnen én buiten toegepast worden. En is uitermate geschikt voor plafonds en luifels. Ook als deze worden blootgesteld aan hoge luchtvochtigheid in combinatie met temperatuurschommelingen. De plaat is namelijk 100% vochtbestendig, ongevoelig voor schimmel en stabiel, zelfs bij winddruk tot 1,5 kN/m2.

Eenvoudige montage

De SkyLite is zeer licht en daardoor gemakkelijk te monteren. Ook bij verwerking boven het hoofd. Een plaat SkyLite van 1,2 m weegt slechts 11,3 kg per stuk. De plaat is eenvoudig op maat te snijden, voorboren is niet nodig en kan ter plaatse eenvoudig worden gebogen tot een buigradius van 0,5 meter.

Knauf Aquapanel Cement Boards

Knauf Aquapanel Cement Board SkyLite is een aanvulling op het reeds bestaande assortiment van Knauf Aquapanel Cement Boards bestaande uit: Aquapanel Cement Board Indoor, Aquapanel Cement Board Outdoor en Aquapanel Cement Board Climateshield.

Meer weten?

Op www.knauf.nl vindt u meer informatie en referentieprojecten.

 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie