TECE thermostaat in toonaangevend design van glas.

Speciaal voor haar serie vloerverwarmingssystemen TECEfloor, introduceert TECE een nieuwe serie wandthermostaten. Dankzij de 105 mm diameter zijn deze wandthermostaten echte designelementen die esthetisch in elke ruimte passen.

 
Daarbij is het glazen ontwerp prachtig afgestemd op andere TECE producten zoals de bedieningsplaten TECEloop, de spoeltechniek TECElux en de douchegoten TECEdrainline (voorzien van glazen witte of zwarte afdekroosters).

Opvallende voorplaat

De nieuwe design thermostaat TECEfloor heeft een diameter van 105 mm en een diepte van 27 mm. Hij kan direct op een wand of op een inbouwdoos aangesloten worden. Wat opvalt is de 3 mm dikke voorplaat van glas, leverbaar in het oranje, wit en zwart.

Kenmerken

Talrijke doordachte functies zijn geïntegreerd zoals de
change-over functie voor omschakeling tussen verwarmen en koelen. Naast de thermische regeling is een pulsbreedte modulatie geïntegreerd. Het regelgedrag is zeer nauwkeurig (afwijking van slechts 0,3 Kelvin).

 
Het basislichaam van de thermostaat is leverbaar in 3 uitvoeringen. Voor 1 x 230 V verwarmen, voor 1 x 230 V verwarmen/koelen en draadloos voor verwarmen/koelen.

Ondervloeren

Speciaal voor renovatie of projecten met een geringe vloer opbouwhoogte introduceert TECE de tackerplaat 10plus. Deze ondervloer is slechts 10 mm dik.

 
Met de speciale bevestigingsnagels kunt u op eenvoudige wijze buizen van 14, 16 of 17 mm installeren. De tackerplaat 10plus kunt u op elke dampremmende folie plaatsen en is ook leverbaar met een zelfklevende onderzijde.

 
TECE Nederland
(0592) 41 50 74
info@tece-nederland.nl 
www.tece-nederland.nl